Webinar ‘Corona, Covid-19 en stofwisselingsziekten’

Goedemiddag leden,

Webinar ‘Corona, Covid-19 en stofwisselingsziekten’

De vereniging voor stofwisselingsziekten kan zich voorstellen dat er veel vragen spelen over het coronavirus en Covid-19 en welke invloed dit heeft op mensen die te maken hebben met stofwisselingsziekten. Samen met een groep artsen en specialisten vanuit UMD willen wij de gelegenheid bieden om vragen te stellen en zorgen te delen.

Dit gaan wij doen in een Webinar op woensdag 1 april om 16.00 uur.

Als u zich aanmeldt krijgt u een code waarmee u deel kunt nemen. Houd onze sociale media in de gaten. Ook via onze sociale media kunt u inloggen.

  • Vrijdag weten we welke artsen er precies deelnemen in het panel. Het panel zal in elk geval bestaan uit kinderartsen en een specialist voor volwassenen. Daarnaast vragen we een metabole diëtist en geeft één van de artsen een korte inleiding over het coronavirus in het algemeen.

Belangrijk om te vermelden:

  • U kunt uw vragen tot uiterlijk maandag 30 maart sturen naar info@stofwisselingsziekten.nl, ovv ‘webinar’; of via de sociale media van VKS (facebook/linkedin)uw vraag stellen.
  • Helaas zijn er niet op alle vragen rondom corona en Covid-19 in combinatie met stofwisselingsziekten pasklare antwoorden beschikbaar, want ook voor artsen, onderzoekers en andere specialisten is het moeilijk om voorspellingen te doen in deze situatie;
  • Vragen, die alleen uw specifieke situatie betreffen, zijn in het Webinar niet de bedoeling. Deze kunnen het best aan uw eigen behandelaar gesteld worden;
  • Doel van dit Webinar is om de zorg niet alleen met elkaar te delen, maar ook zoveel mogelijk zorgen en onduidelijkheden weg te nemen. Hoofdboodschap is dat zowel VKS en metabole artsen voor u klaar staan in deze onzekere en moeilijke tijden.

Met vriendelijke groet,

Carine Smit
Secretaresse

www.stofwisselingsziekten.nl